Krémes
Hozzávalók
Krémes
Krém:
Szóráshoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A vizet 10 dkg cukorral és a vanília cukrokkal meg a pudingokkal megfőzzük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a 10 dkg cukorral és mindjárt a forró pudingba keverjük. A kihűlt lapra rákenjük melegen a krémet és rárakjuk a másik lapot. Ha kihűlt már szeletelhető is.
Tálalás előtt porcukorral meghintjük.
Alternatív elkészítés
Krémes
Hozzávalók
Krémes
Krém:
Szóráshoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A vizet 10 dkg cukorral és a vanília cukrokkal meg a pudingokkal megfőzzük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a 10 dkg cukorral és mindjárt a forró pudingba keverjük. A kihűlt lapra rákenjük melegen a krémet és rárakjuk a másik lapot. Ha kihűlt már szeletelhető is.
Tálalás előtt porcukorral meghintjük.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?