Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vienetta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Vienetta

4 dl hideg tej
1 ek. kristálycukor
5 dkg Rama
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A formát alufóliával kibéleljük.

Elkészítés

A tortabevonót a Ramával felolvasztjuk. A hideg tejhez hozzáadjuk a kétféle cukrot és a tejszínhabport és kemény habbá verjük. Egy őzgerincformát kibélelünk alufóliával, és az olvasztott csokoládé felét rákenjük a fóliára. Erre rásimítjuk a felvert hab felét, rákenjük a maradék csokoládét, majd rá a maradék felvert hab. Fagyasztóban kifagyasztjuk, tálaláskor tálcára borítjuk és óvatosan lehúzzuk róla a fóliát.

Tálalás

Kb. 6 személyre elegendő mennyiség.

Tárolás

Fagyasztóban tároljuk.

Alternatív elkészítés

Kerek formába is készíthetjük, és akkor úgy szeleteljük, mint a tortát.
Vienetta Vienetta Vienetta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
36 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!