Készíts kreatív karácsonyi sütiket! 1.rész

Dátum 2021. december 10.

Legyen klasszikus, különleges, vegán vagy épp színpompás, ezekkel a receptekkel még izgalmasabb lesz az ünnep. Süss könnyedén karácsonyra a családdal és a barátokkal!

„Kiskarácsony, nagykarácsony…”

Ha meghalljuk az ismert dallamot, rögtön elkezdünk dudorászni, énekelgetni. A karácsony varázsa minket is elér, amint a karácsonyi élelmiszerek, alapanyagok kikerülnek a szupermarketek polcaira. Mindenki kezd lázba jönni, ugye? Az emberek együtt sütnek és nevetgélnek, időt töltenek a családjukkal és a barátaikkal. Ha vágyunk még némi inspirációra, jöjjenek a legjobb karácsonyi receptötletek!

Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
24 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kis habcsók fák

Szinte hallatszik, ahogy az első hópelyhek ellepik a zajokat, mint a gyapjú. És ha már gyapjúról beszélünk, mi az, ami rögtön eszünkbe jut róla? Könnyű és fehér. Akár a habcsókok! Neki is vághatunk a téli csodaországnak ezzel a tojásfehérjehabos édességgel. Mini karácsonyfákat fogunk sütni linzer talppal és krémes, narancskompótos töltelékkel. Erre kerülnek a zöldre színezett habcsókok, amelyek a fenyőfát szimbolizálják. Az apró habcsók fák ehető erdőt alkotnak és színes szórócukrokkal díszítettek, mint a kültéri karácsonyfák. Olyan mutatósak, hogy mindenki fel fog rájuk figyelni!

Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
42 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Sütés nélküli rénszarvas sajttorta

Következzen valami cukiság a gyerekeknek! Olyan sütés nélküli sajttortát készítünk, amely pont úgy fest, mint Rudolf, a rénszarvas. És még csak nem is bonyolult az elkészítése. Szemei ehető cukorka szemek, orra piros csokipasztilla, agancsait pedig sós perec alkotja. Alapja összetördelt sós perec és vajas keksz. A gyerekek szeme úgy fog csillogni, amikor megpillantják, mint Rudolf orra!

Receptajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2023-01-31
0 Kedvelés

Töltsük fel a vitaminraktárainkat!

A tél vége felé hatalmas szükségünk van egy kis vitaminpótlásra. Válogassunk szezonális alapanyagokból, és süssünk tápanyagokban gazdag finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-16
0 Kedvelés

Pitesütésre fel! Változatos formák, izgalmas töltelékek

A pite sosem unalmas! Készíthetjük nagyra és falatnyira, a tetejét kedvünkre dekorálhat-juk. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy mennyi töltelék variáció létezik!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-15
0 Kedvelés

Brownie-tól a mézeskalácsig: süss és díszíts kreatívan karácsonyra!

Legyen az idei karácsony igazán kreatív! Engedd szabadon a fantáziád, és készíts finom, ötletes sütiket a családdal vagy a barátokkal, ebben segítenek a Dr. Oetker ünnepi termé-kei.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-15
1 Kedvelés

Karácsony Creme VEGA-val

Vegán karácsonyi menüt tervezel? Laktóz- vagy tejfehérje-érzékeny vendégeket vársz? Az ünnepi ételeket is elkészítheted Creme VEGA-val előételtől egészen a desszertig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-08
0 Kedvelés

Karácsony előtti egészséges finomságok

Karácsonykor nagy a kísértés: otthon és vendégségben is nehéz nemet mondani a kedvenc sütinkre. Készüljünk fel tudatosan erre az időszakra, ebben segítenek tippjeink.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-12-06
1 Kedvelés

Készítsd el otthon az adventi vásárok finomságait!

Nincs karácsonyvárás adventi vásár nélkül! A vásár pedig langalló, kürtőskalács és illatos rétes nélkül elképzelhetetlen! Az sem baj, ha nem jutsz el idén, mutatjuk a házi verziókat.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!