Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Krémes, epres kosárkák

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Krémes, epres kosárkák

1 csomag leveles tészta
4 dl tej
1 marék eper (nagy)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Megmosunk és feldarabolunk egy nagy marék epret. A 4 dl tejjel elkészítjük a Házi krémes krémporból a krémet, majd az epret óvatosan hozzákeverjük.

Elkészítés

A leveles tésztát felengedjük, majd kinyújtjuk és 24 egyenlő négyzetre vágjuk. (12 db-os muffinsütő esetén)
Kivajazott formába nyomkodunk kettőt-kettőt egymástól elforgatva. Előmelegített sütőben világos rózsaszínűre sütjük. Ha kihűltek a kosárka formák, megtöltjük valamennyit az epres krémmel.

Tálalás

Porcukorral meghintve tálaljuk. 12 db lesz belőle
Krémes, epres kosárkák Krémes, epres kosárkák Krémes, epres kosárkák

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!