Szupergyors, krémes desszertek Valentin-napra - ezekkel lepd meg a kedvesedet!

Dátum 2020. február 14.
Olyan könnyen elkészíthető desszerteket mutatunk most nektek, melyekhez nem szükséges nagy cukrászművészeti jártasság, de ha elkészítitek őket, mégis olyan hatást fognak kelteni, mintha profi keze nyomán születtek volna!

Egy különleges krémes-csokoládés kényeztetéssel egészen biztosan leveszed a kedvesedet a lábáról: a Dr. Oetker pudingok garanciát jelentenek az isteni ízekre. Természetesen nem csak önmagában ajánljuk, itt van mindjárt ez a fenséges narancslikőrös csokoládés desszert, aminek a habtejszín könnyű, légies állagot ad. Nem mindennapi kombináció az ínyenceknek!

Szükséges idő 20-40 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

A dió egyértelműen a tél sztárja: a diós sütik, az aranygaluska, a torta mind elképzelhetetlenek nélküle, mi viszont most arra biztatunk, hogy karamellizáld az apró szemeket! Csak nyugalom, nem annyira bonyolult dolog ez, mint amennyire elsőnek hangzik: a cukor magától ráolvad a dióra és karamellizálódik – arra az egyre figyelj, hogy ne maximális lángon készítsd, mert akkor bizony könnyen oda az értékes alapanyag!

Akik valami hagyományosabbal próbálkoznának, azoknak a csokis-kávés desszert ötletünk biztosan tetszeni fog. Ebben a receptben is habtejszín szerepel, de mégiscsak Valentin-nap van, miért ne fokozzuk az élvezeteket? :)

Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Ha maradt még a házi meggybefőttből, használjuk fel az érett szemeket! Egy csepp nyár februárban, egy kis savanykás gyümölcsíz, mely számos desszert édességét nagyon jól ellensúlyozza – ezért is olyan kedvelt alapanyag.

Ami még garantáltan megédesíti a Valentin-napod, az a figyelmesség. Még ha nem is kedveled ezt az ünnepet, a fenti desszertek valamelyikével nem kerül sok idődbe a konyhaművészkedés, a párod viszont biztosan értékelni fogja az édes ízeket! Ne feledkezz meg a borról, a gyertyákról, és jó előre válassz ki egy filmet, amit már régóta meg akartok nézni!

Boldog Valentin-napot! 

Szükséges idő 20-40 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2021-04-16
0 Kedvelés

Könnyű desszertek tavaszra

A nagy húsvéti eszem-iszom után jól esnek a könnyedebb édességek. Szerencsére ilyenkor már melegszik az idő, és eleve nem kívánjuk a nehéz ételeket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-04-07
0 Kedvelés

Színezd újra! Látványos sütemények Fekete kakaóval

Kakaós sütemények fekete csavarral! Ha nemcsak a finom ízek, hanem az izgalmas, látványos küllem is számít egy sütinél, akkor a Dr. Oetker Fekete zsírszegény kakaópor a te terméked lesz!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-04-01
1 Kedvelés

Dekoráció helyett egy látványos süti – mohatorta

Nincs ötletünk a húsvéti dekorációra? Semmi gond! Készítsünk egy igazán látványos sütit az asztalra, a mohatortát!

Elolvasom Elolvasom

Lekvárok, szörpök, befőttek

1 Kedvelés

Tippek és trükkök a tökéletes befőzéshez.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2021-03-19
1 Kedvelés

Húsvéti brunch

Közeleg a húsvét, bár a jelenlegi helyzetben a nagy családi események valószínűleg elmaradnak, de szűk körben is feldobhatjuk a húsvéti lakomát. Lenyűgöző receptjeink igazán csodássá varázsolják az ünnepi asztalt!

Elolvasom Elolvasom

Sütemények

1 Kedvelés

Tippek és trükkök a tökéletes sütemények elkészítéséhez.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!