Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán gyümölcsfagyi

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

2 darab érett banán
300 g fagyasztott eper
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A banánokat meghámozzuk, és kb. 1,5 cm vastag szeletekre vágjuk, és legalább 5 órára vagy egész éjszakára fagyasztóba tesszük.

Elkészítés:

A banánokat és az epret külön-külön, tepsibe helyezve, kb. 10 perc alatt hagyjuk felengedni. A Bourbon-vaníliás pudinggal együtt turmixgépbe tesszük, és pürésítjük. A fagylaltot lehűtött tálkákba töltjük, és azonnal tálaljuk.

Tipp:

A fagylaltot tetszés szerint díszíthetjük kevés mentalevéllel.
A Vegán gyümölcsfagyi valódi gyümölcs hozzáadásával készíthető hűsítő finomság.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
1 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!